Anmeldelser og presse

Anmeldelser og presse

Anmeldelser


Filmspor

Martin Ellermann
Kommunikations- og presseansvarlig
Akademikernes A-kasse

Filmspor har styr på video. De rammer præcist det udtryk, vi skal bruge i vores kommunikation – fleksibelt, lyttende og kreativt team.

Filmspor anmeldelse

Vivi Nørby Foss Kowalczyk
Senior Business Consultant
Erhvervshus Hovedstaden

Vi havde fornøjelsen af Anne-Mette Vinter og Morten Lindegren som oplægsholdere ved vores Iværksættercafé i Helsingør i juni 2019, hvor overskriften var ”Lav video, der virker!”. Anne-Mette og Morten var nærværende, nemme at forstå og gode til at svare på spørgsmål. De havde sat sig godt ind i, hvem deltagerne var, og hvilke udfordringer og behov de kunne have – og derefter målrettet deres undervisning. I løbet af seancen blev vi præsenteret for praktiske eksempler, en gennemgående case, og vi arbejdede med egne cases. Afslutningsvis fik i fif og tips til gode apps, udstyr og adgang til deres undervisningsportal, hvor man kan finde materiale og pædagogiske guides. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg vil klart anbefale andre at benytte Anne-Mette og Morten til undervisning!

Fullrate anmeldelse af Filmspor

Anders Rønnebech Jensen
Head of Customer Excellence
Fullrate

Meget dygtige og kompetente. Hos Fullrate / TDC har vi nydt godt af deres fantastiske energi og evner! Kan varmt anbefale Filmspor.

Filmspor anmeldelse

Atemad El-Berjiji
Administrerende direktør
CLiCKLAB

Skal du have lavet en professionel video til din virksomhed, så kan jeg varmt anbefale Filmspor. Anne-Mette og Morten, som er teamet bag firmaet, er både faglige kompetente og behagelige at udvikle konceptet sammen med. Jeg brugte dem på vegne af en af mine kunder, og resultatet blev fantastisk!

Filmspor anmeldelse

Christian Kjær Larsen
Stifter
Myrthue & Larsen

Jeg har både været hyret af Filmspor og har også bestilt produkter hos dem, og begge dele er i top!

Morten og Anne-Mette er vildt dygtige sammen. Solid projektledelse, høj faglig stolthed og stor kvalitet i slutproduktet. De forstår hvad der virker, og hvad der ikke virker på video – og så er de generøse, sjove mennesker, der er sjove at være sammen med.

Jeg kan derfor kun anbefale Filmspor som din næste samarbejdspartner, leverandør eller kunde.


Presse