Om os

Om os

Filmspor fungerer som et virksomhedsfællesskab bestående af to faste medarbejdere / stiftere, Morten og Anne-Mette, og en række freelance samarbejdspartnere. Dette samarbejde gør, at vi kan løfte en bred vifte af opgaver, store som små.

Vi kan hjælpe dig med alt fra virksomhedsportrætter, reklamefilm, reportager fra jeres arrangementer, livestreaming og fotografering. Målet for os er altid at skabe løsninger med autencitet, kant og den gode historie i centrum.

Mød teamet bag Filmspor

Morten Lindegren

Morten Lindegren, stifter

Morten er uddannet Film- & TV-produktionstekniker. En 5-årig uddannelse, hvor man lærer at planlægge og kreativt gennemføre tilrettelæggelse, optagelse, bearbejdning og afvikling af film-, tv- og videoproduktioner. I Filmspor er Morten primært ansvarlig for kameraføring, lys, lyd og redigering.

Morten har en stor nysgerrighed for det tekniske, derfor har Filmspor også mere specielle værktøjer på programmet som optagelse med kran, drone, dolly og gimbal.

Morten har arbejdet mange år med lyd – som lydmand, DJ og som ejer af pladeselskabet Solid&Futz. Han har masser af erfaring med projektledelse. Bl.a. har han arbejdet som IT-projektleder hos Telenor / CBB. Derudover har han været arrangør for en række elektroniske fester, blandt andet Klub Frossen Fisk, og han har drevet to kulturhuse i København (Bolsjefabrikkerne). Her stod han også for Mediaværkstedet, som var et tilbud med både lydstudie og filmudstyr.

morten@filmspor.dk
6077 3470

Anne-Mette Vinter

Anne-Mette, stifter

Anne-Mette har en kandidatgrad i Digital Design & Kommunikation fra IT-Universitet, med speciale i forførende visuel kommunikation. Uddannelsen har fokus på konceptudvikling og design af digitale medier og kommunikationsløsninger baseret på brugernes behov. Hun er efteruddannet i bl.a. dramaturgi samt storytelling på tv og video fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Sideløbende med sit job er hun pt. i gang uddannelsen Certified Portrait Photographer på Theilgaard Academy, som er en uddannelse i bl.a. personinstruktion, komposition, belysningsteknikker, scenografi og iscenesættelse.

Anne-Mette har arbejdet med fotografering, video og visuel kommunikation i mere end 15 år. I Filmspor er hun primært ansvarlig for alt fra udarbejdelse af koncept og drejebog over interview og instruktion under optagelserne til redigering samt fotografering. Gennem teoretisk viden, brugerundersøgelser og praktisk erfaring har Anne-Mette solid viden om, hvad der virker på video.

annemette@filmspor.dk
2137 1310

Freelance crew

Anders Riis

Anders Riis, videofotograf og klipper

Anders er uddannet fra Film Og TV-produktionsskolen. Han har masser af erfaring med at producere forskellige typer af video til diverse platforme, lige fra TikTok til LinkedIn.

Anders er manden, der giver din video det lille ekstra løft – med lækre visuelle virkemidler samt dynamik og kant i både filmningen og klippearbejdet.

Ronni Rebsdorf

Ronni Rebsdorf, online marketing

Det er mega ærgerligt at have en god video, som ingen bemærker. Ronni har mere end 15 års erfaring med online marketing. Han skaber opmærksomhed om din video, hvad enten det skal være på Googles netværk eller de sociale medier.

Derudover giver han dig viden om din videos performance og hvilke målgrupper, der responderer på den.

Hans Horte

Hans Horte, lydtekniker

Hans er med på større optagelser, hvor lyden skal være helt i top, fx ved filmning eller live-streaming af koncerter – eller hvor der er mange mennesker foran kameraet.

Hans har mere end 20 års erfaring som musiker og lydtekniker i kulturbranchen, herunder de københavnske kulturhuse.

Pernille Gunvad

Pernille Gunvad, voice over-artist / speaker

Pernille har enorm alsidighed i sin stemme og kan formidle alt fra seriøse, venlige udtryk til rollebaserede karikerede figurer – altid med dynamik, liv og troværdighed.

Pernille har mange års erfaring som professionel sanger og musiker. Det har givet hende stærk forståelse for lyd, timing, musikalitet, præcision og rytmik.

Jesper Myrthue

Selvportræt af Jesper Myrthue

Jesper Myrthue, tegning og illustration

Jesper har været passioneret tegner, siden han har kunne holde om en blyant – og arbejdet professionelt med faget i mere end 10 år. Blandt hans store repertoire findes blandt andet satiretegninger for en række danske politikere og komikere.

Jesper hjælper med tegnede animationer, som er et suverænt redskab, når du skal forklare komplekse emner på en letforståelig måde.