Om os

Om os

Vi hjælper dig med video og foto, der fortæller de gode historier fra jeres virksomhed – og i en håndværksmæssig kvalitet, der er helt i top. Du kan fx give dine kunder mulighed for at møde jeres medarbejdere – og se hvilke interessante opgaver, I er i gang med lige nu. Jeres kunder kan blive klogere på, hvad jeres andre kunder mener om jer. Og kommende medarbejdere kan opleve, hvordan det er at arbejde hos jer. Alt det, der gør, at jeres målgrupper får jer på radaren.

Filmspor fungerer som et virksomhedsfællesskab bestående af to faste medarbejdere / stiftere, Morten og Anne-Mette, og en række freelance samarbejdspartnere. Dette samarbejde gør, at vi kan løfte en bred vifte af opgaver, store som små.

Mød teamet bag Filmspor

Morten Lindegren

Morten Lindegren, stifter

Morten er uddannet Film- & TV-produktionstekniker. En 5-årig uddannelse, hvor man lærer at planlægge og kreativt gennemføre tilrettelæggelse, optagelse, bearbejdning og afvikling af film-, tv- og videoproduktioner. I Filmspor er Morten primært ansvarlig for kameraføring, lys, lyd og redigering.

Morten har en stor nysgerrighed for det tekniske, derfor har Filmspor også mere specielle værktøjer på programmet som optagelse med kran, dolly, gimbal og drone. Morten har dronecertifikat A1 og A3.

Morten har arbejdet mange år med lyd – som lydmand, DJ og som ejer af pladeselskabet Solid&Futz. Han har masser af erfaring med projektledelse. Bl.a. har han arbejdet som IT-projektleder hos Telenor / CBB. Derudover har han været arrangør for en række elektroniske fester, blandt andet Klub Frossen Fisk, og han har drevet to kulturhuse i København (Bolsjefabrikkerne). Her stod han også for Mediaværkstedet, som var et tilbud med både lydstudie og filmudstyr.

morten@filmspor.dk
6077 3470

Anne-Mette Vinter

Anne-Mette, stifter

Anne-Mette har en kandidatgrad i Digital Design & Kommunikation fra IT-Universitet, med speciale i forførende visuel kommunikation. Og hun har en master i Portrait Photography fra Theilgaard Academy, som er en uddannelse i bl.a. personinstruktion, komposition, lyssætning og scenografi. Derudover har hun efteruddannet sig i bl.a. dramaturgi samt storytelling på tv og video fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Anne-Mette har arbejdet med fotografering, video og visuel kommunikation i mere end 15 år. I Filmspor er hun primært ansvarlig for alt fra udarbejdelse af koncept og drejebog over interview og instruktion under optagelserne til redigering samt fotografering. Gennem teoretisk viden, brugerundersøgelser og praktisk erfaring har Anne-Mette solid viden om, hvad der virker på video.

annemette@filmspor.dk
2137 1310

Freelance crew

Anders Riis

Anders Riis, videofotograf og klipper

Anders er uddannet fra Film Og TV-produktionsskolen. Han har masser af erfaring med at producere forskellige typer af video til diverse platforme, lige fra TikTok til LinkedIn.

Anders er manden, der giver din video det lille ekstra løft – med lækre visuelle virkemidler samt dynamik og kant i både filmningen og klippearbejdet.

Steffen Lion Kragh

Steffen Lion Kragh, online marketing

Det er mega ærgerligt at have en god video, som ingen ser. Steffen har mange års erfaring med online marketing. Han hjælper med at give dine videoer opmærksomhed, hvad enten det skal være på Googles netværk eller de sociale medier.

Har du brug for at få taget professionel hånd om din hjemmeside, er Steffen også den rette til at hjælpe dig.

Steffen står bag Lion Optimize

Hans Horte

Hans Horte, lydtekniker

Hans er med på større optagelser, hvor lyden skal være helt i top, fx ved filmning eller live-streaming af koncerter – eller hvor der er mange mennesker foran kameraet.

Hans har mere end 20 års erfaring som musiker og lydtekniker i kulturbranchen, herunder de københavnske kulturhuse.

Pernille Gunvad

Pernille Gunvad, voice over-artist / speaker

Pernille har enorm alsidighed i sin stemme og kan formidle alt fra seriøse, venlige udtryk til rollebaserede karikerede figurer – altid med dynamik, liv og troværdighed.

Pernille har mange års erfaring som professionel sanger og musiker. Det har givet hende stærk forståelse for lyd, timing, musikalitet, præcision og rytmik.

Jesper Myrthue

Selvportræt af Jesper Myrthue

Jesper Myrthue, tegning og illustration

Jesper har været passioneret tegner, siden han har kunne holde om en blyant – og arbejdet professionelt med faget i mere end 10 år. Blandt hans store repertoire findes blandt andet satiretegninger for en række danske politikere og komikere.

Jesper hjælper med tegnede animationer, som er et suverænt redskab, når du skal forklare komplekse emner på en letforståelig måde.